20. oktober 2010

REZULTATI orientacijskega izziva JAKEC 2010 - spočit in še b'l nabrit




Ekipe so diskvalificirane zato, ker se VSI člani niso  udeležili vsaj ene delavnice!

18. oktober 2010

IZJAVA O SPREMEMBI REZULTATOV

Dragi udeleženci JAKCA 2010!

Ob ponovnem pregledu rezultatov, ki smo jih želeli objaviti včeraj ob 20.00, smo ugotovili 2 napaki v sistemu, ki nam je preračunaval točke; Program ni upošteval zadnje mrtve točke (11 točka Jakec2, 9 točka PP, 8 točka JAKEC, 7 točka IV) in diskvalifikacije ekipe, ki se ni udeležila delavnic v okviru programa (udeležba na vsaj eni delavnici je bila obvezna).
Po ponovnem pregledu podatkov, smo ugotovili, da novi rezultati vplivajo tudi na razvrstitev mest v vseh kategorijah, zato smo se organizatorji Jakca in voditelji stega Logatec 1 odločili, da naredimo ponoven preračun in pregled vseh rezultatov.
Uradne rezultate bomo objavili do srede, 20.10.2010 do 22 ure.

V primeru, da ekipa, ki je v nedeljo dobila nagrado in ni upravičena do nagrade zaradi diskvalifikacije, bo morala le-to vrniti. Ekipa, ki pa je v nedeljo že dobila nagrado, a se je ob ponovnem pregledu rezultatov njeno mesto spremenilo, nagrado obdrži oziroma dobi poleg dobljene nagrade še dodatno nagrado (da le-ta skupaj z dobljeno nagrado ustreza vrednosti nagrade za določeno mesto), vrniti pa mora pokal.

Zavedamo se, da bomo deležni veliko kritik glede organizacije samega Jakca 2010 (čeprav lahko tudi neupravičeno). Ker pa želimo, da nagrado dobi tisti, ki si jo resnično zasluži, smo se odločili za takšen ukrep. Upamo, da s tem nismo izgubili kredibilnosti in vašega zaupanja.

Naj vas v trenutkih, ko se boste želeli na vse moči razjeziti na nas, spremlja 5. skavtski zakon - "Skavt je plemenit", in se zavedajte, da smo tudi mi 'požrli' svoj ponos in priznali napako. Trudili se bomo, da se takšne napake v primeru nadaljnjih organiziranj orientacijskega izziva JAKEC ne bodo več ponovile.

Lepo vas pozdravljamo,
organizatorji Matej, Dejan, Tilen in vsi ostali, ki so se na vse moči trudili za dobro izpeljan JAKEC 2010

17. oktober 2010

ŠE VEDNO NABRIT

Jakec je po končanem JAKCU 2010 malo manj spočit, a še B'L NABRIT!! :)
HVALA vsem udeležencem JAKCA 2010 za nepozaben skavtski vikend, lepo vas je bilo spet videti! :)